Holy Guacamole

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

HOLY GUACAMOLE: AVOCADO KRUIDEN
Avocado is de go-to veggie als we aan gezond denken. Om de romige smaak van de avocado nog meer tot zijn recht te brengen ben je bij 'Holy Guacamole' avocado kruiden op het juiste adres. Zo zorgen de nigellazaad, paprika, wortel en peper voor een pittige twist en nemen citroen en peterselie de frisse smaak voor hun rekening. Ofwel: een kruidenmix waar je smaakpapillen van gaan smullen en je - letterlijk - het 'holy' gevoel geeft.



Productinformatie/gebruiktips

AVOCADO KRUIDEN
Met Holy Guacamole avocado kruiden maak je in een handomdraai de lekkerste guacamole. Prak avocado's fijn en besprenkel met een beetje citroensap. Meng vervolgens de kruidenmix naar smaak erdoorheen. En wist je dat je de avocado samen met 'Holy Guacamole' op nog veel meer manieren kunt bereiden? Denk bijvoorbeeld eens aan het BBQ'en van avocado's. Verdeel de avocado in twee halve delen en gril ze op z'n kop op de BBQ. Na het grillen besprenkel je deze met de topping en een beetje citroensap. En genieten maar!

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Hoogte | 6.70 cm
Gewicht | 75 gram
Diameter | 7.30 cm
Materiaal | Kurk
Waarden | Duurzaam, Natuurlijk
Gemaakt in | Nederland
Merk locatie | Nederland

Ingredienten

Created with Sketch.

Ingrediënten: zout, nigella zaad, paprika, wortel, peper, sesamzaad, citroen, knoflook, kurkuma, plantaardige olie (raap), peterselie
Verpakking: papier, kurk
Talen op label: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Arabisch

Recept Idee "Mexicaanse Bowl met krieltjes"

Bereidingstijd: 25 minuten

INGREDIËNTEN (VOOR 2 PERSONEN):

300 gram krieltjes met schil, 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel Pablo's Potato aardappelkruiden, 4 roma tomaten, 1/2 grote rode ui, 1 teentje knoflook, 1 jalapeno peper, 4 takjes koriander, 1 eetlepel limoensap, 100 gram mais, 100 gram zwarte bonen, 1/2 eetlepel olijfolie, snufje chili poeder, 1/2 theelepel gerookte paprika poeder, 1 avocado, 1 eetlepel limoensap, 1 eetlepel Holy Guacamole, 2 kropjes baby Romaine sla, 2 eetlepels Griekse yoghurt

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Was de krieltjes goed met koud water en dep droog met keukenpapier. Halveer de krieltjes en meng deze in een schaaltje met de olijfolie en de kruiden. Hussel door elkaar.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en spreid hier de krieltjes over uit. Rooster deze 30 minuten in de oven.
  4. Maak ondertussen de tomatensalsa. Snijd de Roma tomaten in vieren en verwijder de zaadlijst. Snijd de tomaten in blokjes. Snipper de ui, pers het teentje knoflook. Snijd de jalapeno peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in blokjes en hak de koriander. Doe alles in een schaaltje, meng met het limoensap en breng op smaak met peper en zout.
  5. Spoel de mais en zwarte bonen in een vergiet af met koud water en laat goed uitlekken. Verwarm een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan. Doe daar de mais en zwarte bonen in samen met het chili- en paprikapoeder en bak dit op middelhoog vuur vier minuten.
  6. Prak vervolgens de avocado met een vork, meng met een eetlepel limoensap en de Holy Guacamole kruiden.


  1. Haal de blaadjes sla van de baby Romaine kropjes en spoel deze af onder de kraan, dep droog en snijd in reepjes.


  1. Verdeel de sla over twee bowls, vervolgens leg je daar de geroosterde aardappels op samen met de mais en zwarte bonen, tomaten salsa en guacamole. Maak de bowls af met een eetlepel Griekse yoghurt en wat extra koriander en Holy Guacamole kruiden.

Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen. We waren een paar vrienden met mooie ideeën en gingen van start. En dat heeft tot iets moois geleid!

Hier kun je jezelf voorstellen en kort uitleggen wat je doet. Wat maakt jou uniek, hoe kun je je klanten helpen? Je hoeft niet veel te schrijven. Het is zelfs een goed idee om je teksten kort en simpel te houden - de meeste mensen lezen liever niet zoveel op een scherm.